کرج ، خیابان طالقانی جنوبی ، ابتدای لاله9 ، ساختمان کاشانی
09127691518
ارتباط با ما | 18الي 9

دانش حسابداری همچون تمامی علوم بر پایه تئوری استوار میباشد.تعریف و آگاهی از تئوریهای حسابداری نقش بسزایی در درک هر چه بیشتر و بهتر کارکرد اجرایی حسابداری را دارد.یکی از مباحث اساسی تئوری حسابداری ، موضوع هدفهای حسابداری می باشد.

اهداف حسابداری در تئوری حسابداری

همانطور که میدانیم کانون توجه اصلی حسابداری به نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان از آن اطلاعات معطوف می باشد.مجموعه این اهداف در برابر پاسخگویی به نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان از آن در واقع بستر اصلی بخش تئوری حسابداری محسوب می گردد.
یکی از تئوریهای مطرح در خصوص تبیین اهداف حسابداری ، تئوری ASOBAT میباشد.در این تئوری اهداف حسابداری در برابر نیازهای اطلاعاتی استفاده کننده گان از آن در چهار بخش اصلی تقسیم بندی می شوند.
1 ) تصمیم گیری در خصوص استفاده از منابع محدود و تعیین اهداف واحد تجاری : تصمیم گیری معمولا معطوف به ارزیابی انتظار وقوع رویدادها میباشد.

معمولا این ارزیابی ها با مدلهای بسیار پیچیده ریاضی قابل اجرا می باشد. صرفنظر از ابزارهای مورد استفاده برای این تعیین ارزیابی و همچنین پیچیدگی و یا سادگی محاسبات ، مهمترین مطلب در این بخش این می باشد که ضرورت بکارگیری از " مدلهای تصمیم گیری " در جهت دستیابی به ازیابی امری اجتناب ناپذیر می باشد.بنابراین ضرورت همیشگی ، می توان به یکی از اهداف اصلی حسابداری در مقابل استفاده کنندگان از اطلاعات آن واقف گردید.
2 ) رهبری و کنترل منابع انسانی و فیزیکی واحد تجاری به نحوی اثربخش : این هدف در واقع مستقیما به نیازهای اطلاعاتی مدیریت واحد تجاری باز میگردد.لازم به ذکر است که در تئوری حسابداری و همچنین در فضای واقعی اجراء ، بین نیازهای اطلاعاتی مدیریت واحد تجاری ( درون سازمانی ) با نیازهای اطلاعاتی سایر استفاده کنندگان از اطلاعات حسابداری ( برون سازمانی ) اختلاف فاحش بچشم میخورد.نه اینکه بتوان آنرا ضدیت در نیاز اطلاعاتی نامید ، بلکه تضاد در سطح علاقمندی از اطلاعات حسابداری بین استفاده کنندگان درون سازمانی و برون سازمانی ملموس است.
3 ) ایفای نقش و وظیفه مباشرت و ارائه گزارشات مربوط به منابع : ساده ترین تعبیری که میتوان نمود این است که معمولا مالکیت واحد تجاری با مدیریت واحد تجاری دو مقوله کاملا مستقل ولی جدائی ناپذیر می باشند.تامین سرمایه واحد تجاری بر اساس نیاز منابع مالی که از سوی مدیریت واحد تجاری تعیین و تبیین می گردد در واقع گواه بر این اصل است که مدیریت واحد تجاری در برابر مالکان واحد تجاری حکم مباشرتی نسبت به منابع واحد تجاری را دارد.
4 ) تسهیل ایفای وظایف اجتماعی و اعمال کنترل : این موضوع در واقع ادامه همان وظیفه مباشرتی مدیریت می باشد منتهی در این جایگاه در سطحی فراتر و کلان از حقوق مالکان واحد تجاری ، آری ، وظیفه مباشرتی مدیریت در برابر کل جامعه ( اجتماع ) در جایگاه در اختیار داشتن و استفاده از منابع واحد تجاری.بنابراین حسابداری هدف مهمی در برابر جامعه خود در مقام برآورده نمودن نیازهای اطلاعاتی کامل و صحیح را دارد تا بتواند این اطمینان را در نزد جامعه ایجاد کند که اطلاعات حسابداری واحد تجاری عاری از هرگونه تقلب و مواردی عمده همچون فرار مالیاتی و غیره که مستقیما به بدنه اقتصاد جامعه آسیب می رساند ، میباشد.
بر پایه تئوری بنیادین ASOBAT عملا پیکربندی استانداردهای حسابداری مربوط به اطلاعات حسابداری تکامل یافته است.
پیکره اصلی این استانداردها شامل مربوط بودن ، قابلیت تایید ، پرهیز جانبدارانه و قابلیت سنجش میباشد.

موسسه حسابداری افشار محاسب البرز مجری انواع خدمات حسابداری در کرج
اهداف حسابداری در تئوری حسابداری
موسسه حسابداری افشار محاسب البرز ارائه کننده بهترین خدمات حسابداری در کرج ، امور مالیاتی در کرج ، حسابرسی در کرج و خدمات آموزش حسابداری در کرج دارای اعتبار حرفه ای بالا در میان تمامی موسسات حسابداری کرج ، موسسات حسابرسی کرج و شرکتهای حسابداری کرج

  •  
    استان البرز-شهر کرج-خیابان طالقانی جنوبی- ابتدای لاله9 - ساختمان کاشانی-طبقه6-واحد17
  •  
    026-32755590
  •  
    09127691518
  •  
    026-32755590
  •  
QR-Code dieser Seite

امروز 151

دیروز 154

هفته 1858

ماه 5154

کل 387115

20 میهمان و 0 عضو آنلاین

© 2020 افشار محاسب . کلیه حقوق این سایت محفوظ است.طراحی سایت توسط آرمان وب

بالا
?