کرج ، خیابان طالقانی جنوبی ، ابتدای لاله9 ، ساختمان کاشانی
09127691518
ارتباط با ما | 18الي 9

Slide background

حسابداری افشارحسابداری افشارحسابداری افشار

حرفه ای هستیم، سالم کار میکنیم، حافظ منافع شما هستیم

موسسه خدمات حسابداری

افشار محاسب البرز

حسابداری افشار
Slide backgroundحسابداری افشارحسابداری افشار

تنها دارنده مجوز تاسیس

از جامعه حسابداران رسمی ایران در استان البرز

شماره مجوز : 9385565

دارای بالاترین میزان آمار قبولی دفاتر از سازمان امور مالیاتی

حسابداری افشار

خدمات حسابداری

ارائه برترین خدمات

مالی و حسابداری در استان البرز

حسابداری افشار

مطالب تخصصی

مجموعه ای از برترین مقالات

تخصصی برای آشنایی با علم حسابداری

حسابداری افشار

درباره ما

موسسه خدمات مالی و حسابداری

افشار محاسب البرز

حسابداری افشار

تماس با ما

راه های ارتباطی

با موسسه حسابداری افشار محاسب البرز

پژمان محمدزاده افشار

پژمان محمدزاده افشار

مدیریت

رئیس و مدیر در کلیه امور

خانم معصومه کجدار

خانم معصومه کجدار

مسئول اجرایی

مسئول اجراییات در حوزه حسابداری

حسابداری مدیریت و حسابداری مالی دو شاخه از دانش حسابداری هستند که در واحدهای تجاری کاربرد دارند.اصلی ترین وجه مشترک حسابداری مالی و حسابداری مدیریت ، رسالت تامین نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان از اطلاعات مالی جهت تصمیم گیری می باشد و در برابر این وجه اشتراک ، جنبه تمایز حسابداری مالی و حسابداری مدیریت به نوع استفاده کنندگان از اطلاعات مالی باز می گردد.

حسابداری مدیریت در برابر حسابداری مالی

حسابداری مالی عمدتا با تامین نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان برون سازمانی مرتبط می باشد و در مقابل آن ، حسابداری مدیریت عمدتا با تامین نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان درون سازمانی مرتبط می باشد.
صاحبان سرمایه ، تامین کنندگان منابع مالی ، دولت ها و ..... معمولا عناصری هستند که با اطلاعات استخراج شده از حسابداری مالی مرتبط می شوند.

مدیران واحد تجاری معمولا عناصری هستند که با اطلاعات استخراج شده از حسابداری مدیریت مرتبط می شوند.
اکنون بر اساس مواردی که بصورت اختصار در بالا توضیح دادیم به عمده تفاوتهای حسابداری مالی و حسابداری مدیریت اشاره خواهیم نمود.
1 - استفاده کنندگان اطلاعات حسابداری مدیریت ، مدیران سطوح مختلف سازمان هستند در حالیکه استفاده کنندگان اطلاعات حسابداری در حسابداری مالی اشخاص ذینفع خارج از سازمان هستند.
2 - در خصوص حسابداری مدیریت وجود و رعایت الزامات قانونی مفهوم ندارد در صورتیکه موضوع اجبار و التزام به الزامات قانونی در حسابداری مالی جنبه بنیادین و ماهیتی دارد.
3 - در حسابداری مدیریت اصول و استانداردهای لازم الاجرا وجود ندارد ولی در حسابداری مالی اصول و استانداردهای حسابداری بخش لاینفک حسابداری مالی بوده و همواره در تمامی مسیر فرآیند حسابداری مالی ، اصول و استانداردهای حسابداری بعنوان یک مکانیزم کنترلی و محدود کننده سایه افکنده است.
4 - در حسابداری مدیریت عموما نوع و ماهیت اطلاعات جنبه برآوردی داشته و معطوف به آینده است در حالیکه در حسابداری مالی ، اطلاعات قابل تایید و نوعا مبتنی بر رویدادهای گذشته یا تاریخی می باشد.
5 - در حسابداری مدیریت با تاکید اطلاعات بر روی عناصر از قبیل محصول ، مناطق جغرافیایی ، قسمتهای مختلف سازمان و نظایر آن روبرو هستیم در حالیکه در حسابداری مالی با اطلاعات بصورت کلی و افشای کامل اطلاعات در خصوص قسمتهای عمده تشکیل دهنده سازمان روبرو هستیم.
6 - معمولا اطلاعات در حسابداری مدیریت به سمت جزئیات بیشتر گرایش دارد و بر خلاف آن در حسابداری مالی اطلاعات عمدتا بشکل فشرده و خلاصه گرایش دارد.
7 - فراهم کنندگان اطلاعات در حسابداری مدیریت معمولا حسابداران صنعتی و مدیریت و مهندسین و سایر متخصصین هستند در حالیکه در حسابداری مالی فراهم کنندگان اطلاعات حسابداران مالی و حسابرسان مستقل میباشند.
8 - شکل ارائه اطلاعات در حسابداری مدیریت ارتباط زیاد و همچنین رابطه مستقیم با نوع نیاز اطلاعاتی مدیران را دارد و در واقع هیچگونه حد و مرزی در خصوص نحوه گزارشگری در حوزه حسابداری مدیریت وجود ندارد در حالیکه در حسابداری مالی شکل ارائه اطلاعات در چارچوب محدودیتهای تعیین شده توسط نهاده های مربوط حتی با بکارگیری واژگان مشخص و همراه با انعطاف پذیرهای لازم را دارد.
9 - دوره ارائه اطلاعات حسابداری در حسابداری مدیریت معمولا روزانه ، هفتگی ، ماهانه ، سالانه و ..... بدون حد و مرز خاصی می تواند باشد در صورتیکه دوره ارائه اطلاعات حسابداری در حسابداری مالی غالبا یکساله می باشد.
در خاتمه تاکید می شود نظامهای حسابداری همواره بصورت تعاملی با یکدیگر کارکرد دارند.زیربنای اصولی و منطقی نظام حسابداری می تواند بستر مناسبی را در جهت شکل گیری شاخه های مختلف حسابداری برای واحد تجاری فراهم آورد. به هر میزان که نظام حسابداری جامع و اصولی بناریزی شده باشد عملا تاثیر آنرا در کارآیی هر چه بهتر شاخه های مختلف حسابداری در آن شاهد خواهیم بود.
حسابداران واحد های تجاری باید در فرآیند راه اندازی و استقرار نظام حسابداری بتوانند بر اساس نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان از اطلاعات حسابداری ، نظام حسابداری را پایه گذاری کنند که علاوه بر پوشش کلیه عملیات واحد تجاری بتواند موضوع رعایت الزامات قانونی محیط حاکم بر واحد تجاری را پوشش دهد.
موسسه حسابداری افشار محاسب البرز ارائه کننده انواع خدمات تخصصی حسابداری
حسابداری مدیریت در برابر حسابداری مالی
موسسه حسابداری افشار محاسب البرز ارائه کننده انواع خدمات تخصصی حسابداری در کرج ، امور مالیاتی در کرج ، حسابرسی در کرج و آموزش حسابداری در کرج دارای اعتبار بالای حرفه ای در میان موسسات حسابداری در کرج ، شرکتهای حسابداری در کرج و موسسات حسابرسی در کرج

حسابداری افشار
 
 
 
موسسه خدمات مالی و حسابداری افشار محاسب البرز  به شماره ثبت 2684 در تاریخ 1393/11/08 نزد مرجع ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری استان البرز- شهر کرج به استناد مجوز شماره9385565 مورخ 1393/08/06 از سوی جامعه حسابداران رسمی ایران با محوریت اصلی ارائه انواع خدمات تخصصی حسابداری به ثبت رسیده است.
مدیریت موسسه جناب آقای  پژمان محمد زاده افشار
 
 

موسسه حسابداری افشار محاسب البرز برای ارائه خدمات در جهت هر گونه خدمات در خدمت شما عزیزان می باشد

جهت ثبت درخواست خود بر روی لینک زیر کلیک کنید و با پرکردن فرم مربوطه منتظر رسیدگی از جانب ما باشید

 

  •  
    استان البرز-شهر کرج-خیابان طالقانی جنوبی- ابتدای لاله9 - ساختمان کاشانی-طبقه6-واحد17
  •  
    026-32755590
  •  
    09127691518
  •  
    026-32755590
  •  
QR-Code dieser Seite

امروز 18

دیروز 118

هفته 762

ماه 2978

کل 384939

7 میهمان و 0 عضو آنلاین

© 2020 افشار محاسب . کلیه حقوق این سایت محفوظ است.طراحی سایت توسط آرمان وب

بالا
?